Glutenfria Paradiset i Stora Herrestad

Vårt Café

Café och Butik i Stora Herrestad

Glutenfria Paradiset

En plats att njuta på

Välkomna till Glutenfria Paradiset – Café & Butik! Vi är ett helt glutenfritt kafé med butiksdel. Vi bakar allt själva, allt är glutenfritt och mycket är också vego och mjölkfritt.

Hos oss kan du äta lunch eller bara fika. Vi serverar baguetter med krämiga röror, smarriga mackor, bakad potatis. Vi har även mat efter säsong, till exempel Buddha Bowls och när temperaturen sjunker utomhus serveras det rykande varm soppa.

Du kan även njuta av våra goda bakverk, missa inte våra goda kanelbullar eller våra bärpajer. Du kan också passa på att sitta ute i vår underbara trädgård och njuta av glass.

I butiksdelen hittar du egentillverkade kakor, müsli, knäcke. Vi har ett specialsortiment med varor som kan bli just dina favoriter. Här kan du enkelt hitta olika mjölsorter för att baka dina egna bakverk.

Välkommen till Paradiset!

Våra Öppetider

Måndag Closed
Tisdag Closed
Onsdag Closed
Torsdag Closed
Fredag Closed
Lördag 12.00 - 15.30
Söndag Closed
Vår hemsida är inaktuell, vill ni komma i kontakt med oss maila eller sms på 0735-083530 så återkommer vi så snart vi kan. Följ oss gärna på Facebook och Instagram där vi uppdaterar regelbundet. Öppettider på sidan stämmer Hjärtligt välkomna .